В селі Хорохорин Луцького району водій швидкої допомоги врізався в автомобіль марки «ВАЗ». Згодом виявилося, що винуватець ДТП був напідпитку.

Інцидент трапився однієї липневої ночі. Тоді водій карети «швидкої» намагався виїхати з двору одного з місцевих житлових будинків і, здаючи назад, зачепив припаркований «ВАЗ». В результаті зіткнення обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Зауважимо, що після автопригоди водій швидкої допомоги просто втік з місця події. Та все ж правоохоронцям вдалося його відшукати і навіть провести освідування на вміст алкоголю в крові за допомогою алкотестера.

Коли протокол про порушення правил дорожнього руху скерували на розгляд до Луцького міськрайонного суду, то порушник на слухання не прийшов. В результаті суд розглядав справу за його відсутності і вирішив покарати порушника штрафом у розмірі 4 500 гривень.

Однак, як тільки чоловік отримав постанову суду, то одразу ж написав апеляційну скаргу, адже сума призначеного штрафу для нього була надто велика.

В Апеляційному суді Волинської області порушник пояснив, що не прийшов до суду І інстанції через те, що судову повістку отримав надто пізно. На підтвердження цього чоловік готовий навіть надати поштовий конверт. Разом з тим адвокат підсудного просив зробити перерву в слуханні.

Суддя задовольнив клопотання захисника обвинуваченого, а потім вирішив з'ясувати чому чоловік, будучи на роботі, вживав алкогольні напої. Натомість підсудний пояснив, що того вечора мав проблеми зі здоров'ям, а тому йому порадили прийняти 100 гр. горілки з перцем, що він і зробив. Зрештою, чи вдасться порушнику уникнути штрафу, стане відомо згодом.