Члени виконавчого комітету Луцької міської ради прийняли рішення про відкриття у місті нового автобусного маршруту № 34. Про це під час засідання виконкому повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк.

Така пропозиція була внесена у зв’язку з колективним зверненням лучан. Жителі міста висловлюють необхідність створити маршрут який би з’єднував вул. Ківерцівську з районами КРЗ і ДПЗ.

Тож нове маршрутне таксі прямуватиме вулицями: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівська,Стрілецька, Василя Мойсея, Шопена, Волі,Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Лівівська, Окружна.

Місця міжзмінного відстою планувались на вул. Карбишева та вул. Окружній. Проте управлінням транспорту та зв’язку було прийнято рішення подовжити маршрут, та змістити кінцеву зупинку з вул. Окружної на бульвар Дружби народів.

Члени виконавчого комітету підтримали пропозицію. Тож 15 жовтня буде оголошено конкурс на перевезення пасажирів по даному маршруту. Дата проведення конкурсу запланована на 17 листопада.