У Луцьку на головному поштовому відділенні № 25, що по вулиці Кривий Вал, дирекція пошти зробили акцент на продаж м’ясних виробів замість - газет,  про це у мережі повідомила Оля Лис.

«Так, в приміщені поштарі розмістили холодильник з ковбасами від торгової марки «Забіяка». Цікаво те, що мені працівники поштового відділення № 25 так й не змогли продати газети. Спочатку відправили в одне віконечко, де працівниця почала справно розбирати листи та задавати дурні питання. Сервіс обслуговування головному відділенні Укрпошти у Луцьку – взагалі відсутній. Правда газет так мені й не продали. Хоча як варіант маркетингового ходу, можливо потрібно купити палку ковбаси, а тоді й появиться діалог із працівниками поштового відділення» - зазначає жінка.

«Ще рік назад, «нова» Волинська дирекція на чолі з в.о. обов’язки директора Олегом Гавришківим запевняли, що робитиме все аби покращити ринок свої послуги та протистояти мужньо приватним конкурентам таким, як «Нова пошта». Також дирекція експерементувала з продажем ковбаси через листонош у Луцьку» - резюмує Ольга Лис.