З метою повного виконання Указів Президента України та використання нового програмного комплексу інформаційно-аналітичної системи «Ствол М2.01» Волинський обласний військовий комісаріат закупив велику кількість оргтехніки.

Відомості про закупівлю новеньких комп'ютерів та комплектуючих розміщені на офіційному сайті державних закупівель. З матеріалів тендеру стало відомо, що Міністерство оборони України запровадило новий програмний комплекс інформаційно-аналітичної системи «Ствол М2.01», а для його використання необхідна сучасна техніка, якої у Волинському обласному військкоматі не було.

У контексті успішної реалізації покладених на військові комісаріати завдань, одним з пріоритетів військкоматів є оперативний та якісний облік людських та транспортних ресурсів.

Так відомства оголосило тендер на закупівлю нових комп'ютерів та комплектуючих. Переможцем торгів стала маловідома у місті фірма «Фенікс ІТ», яка запропонувала комісаріату надати оргтехніку в кількості: комп`ютери - 28 шт., принтери - 21 шт., флеш-накопичувач - 30 шт., мережевий фільтр - 28 шт., БФУ - 2 шт. Та монітор - 12 шт. за 323 220 гривень.

Фінансування тендеру буде проводитися за державні кошти, а кінцевий термін поставки товару - грудень цього року.