У самому густонаселеному районі тимчасово окупованого Донецьку ввечері 9 жовтня терористи розпочали запеклу перестрілку. Місце жителі та видання зазначають, що «гарячою точкою» був район приватного сектора біля обласного ДАІ, новину повідомляє «Преса України».

Відомо, що терористи розпочали обстріл о 22:00 і станом на 23:30 він все ще тривав. Місцеві мешканці розповіли, що між бандо формуваннями був конфлікт, який вирішили розв’язати із застосуванням стрілецької зброї.

Більша частинка вулиць у вищезазначеному районі була оточена людьми у масках та камуфляжі. Вони тримали автомати, ручні кулемети та гранатомети.

Жителі Донецька налякані, адже якщо конфлікт не вирішиться у найближчий час то у район протистояння почнуть стягувати бронетехніку.

У прес-центрі АТО розповіли деякі нові подробиці жорстокої перестрілки в Донецьку пізнього вечора з 9 на 10 жовтня. Зокрема назвали причину конфлікту між бойовиками. У прес-центрі АТО повідомили про те, що найманці влаштували справжній повноцінний бій в центрі Донецька, прямо в житловому кварталі. Проти одне одного вони застосували стрілецьку зброю.

«…За нашою оперативною інформацією на тимчасово окупованій території бойовики зі зброєю і надалі ділять сфери впливу», - пояснили причину конфлікту у штабі.

Також повідомляється, що терористи в камуфляжах і масках безпідставно обшукували помешкання мирних жителів. Кого чи що шукали – не пояснювали.