Правоохоронні органи з'ясовують, де зниклі з «Луцькводоканалу» 1,7 мільйона гривень, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом розтрати грошових коштів службовими особами КП «Луцькводоканал» за ознаками кримінального порушення, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України. Відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомили у прокуратурі області.

Здійснюються слідчі (розшукові) дії, спрямовані на забезпечення повного та всебічного розслідування кримінального правопорушення, з’ясування всіх важливих обставин його вчинення та прийняття законного кінцевого рішення в розумні строки.

Нагадаємо, нещодавно видання публікувало інформацію, надану головним юрисконсультом Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», адвокатом Ігорем Поліщуком про те, що керівник «Луцькводоканалу» обікрав підприємство на 1,7 мільйона. Ці гроші, отримані від держави, підприємство нібито сплатило за послуги, які надані не були. Договори з київськими фірмами укладав, власне, очільник КП Іван Корчук.

Після виходу публікації КП«Луцькводоканал» розмістило на своєму сайті спростування інформації про розкрадання коштів та надало свої пояснення з цього приводу. До слова, таке ж саме спростування з’явилось і на сайті міської ради. У ньому, зокрема, йшлося про те, що гроші були сплачені ПП «Велідіт» та ТзОВ «Аквагруп» за надання інформаційно-консультаційних (посередницьких) послуг, які нібито допомогло підприємству погасити заборгованість перед ПАТ «Волиньобленерго», і що такі послуги дійсно надавалися.