На Волині суд призначив кишеньковому злодію три з половиною років в’язниці. У минулому чоловік мав проблеми із законом: за скоєння крадіжок у 2014 році суд призначив йому три роки позбавлення волі з дворічним іспитовим строком - повідомляє прес-служба волинської міліції. 

Так і не потрапивши за грати, чоловік повернувся до звичного ремесла. «Заробляв» спритник доти, доки знову не потрапив до рук володимир-волинських правоохоронців.

У травні цього року в темну пору доби волинянин із незамкненої автівки «БМВ», що була припаркована неподалік кафе у Володимир-Волинському, викрав два мобільні телефони та жіночу сумочку з грошима. Зловмисник спричинив потерпілим майнову шкоду на загальну суму 9470 грн.

В ході досудового розслідування встановлено причетність чоловіка до скоєння ще кількох кримінальних правопорушень. На ринках міста та в магазинах кишеньковий злодій «почистив» не одну жіночу сумку, крім того, спритник поцупив велосипед.

Володимир-Волинський міський суд Волинської області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, призначив крадієві три роки позбавлення волі. Однак до покарання, призначеного цим вироком, суд частково приєднав невідбуту частину покарання за попереднім вироком, тож остаточно призначив чоловікові три роки й шість місяців позбавлення волі.