Представників Радикальної партії Олега Ляшка у Луцьку облили зеленкою. Очевидно, це трапилося через те, що вони поширювали листівки, які містять інформацію про розкрадання та махінації на ДКП «Луцьктепло». В результаті - постраждали і пересічні лучани.

Інцидент трапився 7 листопада, приблизно о 15.30 в районі Торгового центру «Слон», - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

На зупинці громадського транспорту двоє активістів роздавали людям листівки, які містять факти розкрадання і махінацій на ДКП «Луцьктепло».

У цей час до одного з радикалів підійшов невідомий чоловік, взяв листівку, почав її читати і одразу ж запропонував представникам від парторганізації трохи підзаробити, мовляв, він готовий у цю мить викупити весь тираж листівок, аби жодна з них не поширювалася Луцьком. На що активісти відповіли відмовою.

У цей момент інший чоловік, у берцях, камуфляжних штанах, чорній куртці, з капюшоном на голові і в окулярах, підбіг на зупинку і почав всіх присутніх обливати зеленкою.

У наслідку двох активістів, а також старших чоловіка і жінку, з якими, власне, й спілкувалися представники Радикальної партії, облили зеленкою.

 

 

 

 

 

 

 

Після цього двоє невідомих дуже швидко зникли з місця інциденту.

Зауважимо, текст листівки містить інформацію, яка ґрунтується на словах працівників профспілки підприємства «Луцьктепло». Вони відверто розповідають, чому і за яких обставин лучани так довго були без гарячої води, як Микола Романюк і «Континіум» розікрали ДКП «Луцьктепло».

У коментарі виданню щодо інциденту висловився голова Волинської територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка Володимир Кучер.

«Хто це зробив ми, на жаль, поки не знаємо. Але кому це вигідно, зрозуміло – нинішній злочинній владі. Бо вони ухиляються від відповідальності за свої корупційні діяння. Ми виступаємо за зниження тарифів для лучан. Я саме повертаюся з Києва, де сьогодні було велике віче проти тарифної політики в країні. І якщо влада так і далі діятиме, не послухає людей – ми вийдемо з протестом і під стіни міської ради. Попри політичні репресії, попри злодіяння нинішньої влади – вони нас не залякають», - прокоментував Володимир Кучер.

Нагадаємо, в травні цього року для лучан стала повною несподіванкою відсутність в кранах гарячої води. З’ясувалося, що НАК «Нафтогаз» припинив газопостачання ДКП «Луцьктепло» за шалені борги. Виявилося й те, що в міській раді про це чудово знали, але повідомили про відключення уже пост-фактум. А ось вину за припинення газопостачання поклали на самих лучан, мовляв, містяни боргують підприємству чималі суми, а гарячої води не з’явиться в місті, поки лучани не розрахуються. Ціле літо лучани мусили або гріти воду в каструльках, або ж ставити бойлери й сплачувати додаткові рахунки за електроенергію.