В одній з луцьких багатоповерхівок посиденьки за чаркою закінчилися вбивством.

Лучанин разом зі своїм братом, співмешканкою, її родичем та друзями відпочивав у себе вдома за чаркою горілки. Раптом чоловік почав сперечатися зі своєю благовірною, однак за неї почав заступатися її рідний дядько. Тоді чоловіки вийшли у під'їзд на сходинкову клітку, аби там з'ясувати стосунки. За кілька хвилин один із гостей вирішив примирити чоловіків та вийшов до них, проте він одразу ж побачив, що господар квартири лежить на підлозі без свідомості. Жінка, побачивши таку картину, обдразу зчинила ґвалт, мовляв її кавалера вбили.

На це одразу відреагував брат непритомного чоловіка, який накинувся на кривдника та вдарив його в живіт. Присутні подумали, що він просто вдарив чоловіка кулаком у сонячне сплетіння, однак вже за кілька секунд люди побачили кров. Тож всі зрозуміли, що у нього в руці був ніж.

Удар прийшовся чоловіку просто в серце. Один з гостей тоді почав закривати рану рукою, аби хоч якось врятувати життя чоловіку, і в той же час кричав, аби люди викликали швидку. Проте, коли він побіг на вулицю, аби зустріти медиків, то за цей час чоловік уже помер.

Наразі нападник перебуває на лаві підсудних, а на час розгляду справи в суді - в СІЗО. Чоловіку інкримінують умисне вбивство, за що передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Сьогодні ж у суді були допитані брат обвинуваченого та його товариш, який намагався спинити кров потерпілому. Самого обвинуваченого ще не допитували в суді, проте перед засіданням він пояснив, що на той момент не усвідомлював, що він робить, адже був переконаний, що його брата вбили, а тому накинувся на кривдника, аби помститися.