У Луцьку пропонують облаштувати парк на проспекті Соборності: між будинком №37 та храмом Усіх Святих землі Волинської.

Відповідну петицію опублікував Андрій Савонюк на сайті Єдина система місцевих петицій 20 листопада - пишуть Хроніки.Любарта.

За словами лучанина, таке місце для парку дуже вдале. Назвати його Савонюк пропонує парком Соборності.

«Потрібно це і мікрорайону, і усім лучанам, адже забудовники так тулять новобудови, що і травинка не виросте, тому необхідно поквапитись, щоб хтось підриємливий до збагачення не залив там усе бетоном», - зазначив чоловік.

Також Андрій Савонюк додав, що його петиція - для простих лучан, які хочуть жити в гарному та безпечному місті. 

«Ті, що тільки і хочуть щось перенести (маю на увазі Старий ринок), щоб навести розбрат у місті і залишити без роботи тисячі людей, за це не проголосують», - написав лучанин.

Щоб петицію розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів. До закінчення голосування залишилося 14 днів. 

Нагадаємо, електронна петиція з пропозицією перенести Центральний ринок станом на 11 листопада набрала понад 300 необхідних голосів. Відповідно до статті 231 Закону України «Про звернення громадян» та затвердженого виконкомом Порядку, вона перебуває на розгляді місцевої влади. Нещодавно почали збирати підписи проти перенесення ринку.