Лучани збирають підписи під петицією «Впорядкувати рух транспорту по вул. Конякіна (від Варшавського ринку до кільця Конякіна-Гордіюк». Автор петиції – Тетяна Ванчук, - пише Волинь.інфо.

«Пропоную впорядкувати транспортний та пішохідний рух по вул Конякіна (від Варшавського ринку до кільця Конякіна/Гордіюк).
1. Під час роботи ринку – це постійні корки біля ринку, паркування автомобілів у невідповідних місцях, пішоходам важко перейти вулицю.
2. Круговий рух – водії обїжджають кільце з обох боків, неуважні – вважають кільце головним, часто трапляються аварійні ситуації.
3. Відрізок від світлофора, що біля заправки БРСМ, до кільця Конякіна\Гордіюк – автомобілі набирають шаленої швидкості, обїжджаючи пішоходів, що переходять вулицю по зебрі (бракує будь-яких засобів для регулювання швидкості). В темну пору доби – погане освітлення. Високий процент наїзду. Цей район густонаселений, багато сімей з дітками.
4. Вздовж вулиці постійно припарковані вантажівки, часом до 6-7 автомобілів в одному місці, що обмежує оглядовий кут для водіїв.
Бракує патрулів!», – йдеться у тексті петиції.

До кінця збору підписів – 14 днів. Аби петицію розглянули, треба щоб під нею підписалися не менше 300 людей.