Новий маршрут громадського транспорту, який би сполучав центральний автовокзал та обласну лікарню, що по проспекту Грушевського, хочуть бачити у своєму місті лучани. Йдеться про те, щоб маршрут був прямим, через міст біля Там-Тама, тобто проспект Перемоги, а не в об’їзд.

Так, одна з мешканців Луцька, Юлія Каразія, опублікував на сайті Єдиної системи місцевих петицій відповідну пропозицію - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Щодня десятки людей приїздять в Луцьк з усієї області з єдиною метою: потрапити на обстеження/консультацію/здачу аналізів в обласну лікарню. Прибуваючи на Центральний автовокзал міста, їм усім доводиться пішки долати велику відстань, та ще й підйом сходами пішохідного переходу через залізничні колії. А це часто якраз хворі люди, пенсіонери, які їдуть до Луцька кілька годин з віддалених районів. Так, можна взяти таксі, яке зараз коштує 35 гривень. В обидва боки це 75 гривень. Та й самим містянам теж не завадило б пряме сполучення від Варшавського ринку до проспекту Грушевського», – пояснив свою позицію лучанка.

До слова, стартував збір підписів під петицією 20 листопада.

За станом на 21 листопада, петицію підписали 19 осіб з 300 необхідних.