Мешканцю села Гончий Брід Ковельського району Юрію Чулю потрібна допомога. Про це повідомляють на сторінці «Ковельський центр допомоги 51 ОМБР» у мережі Фейсбук.

Як пишуть волонтери, у чоловіка-пенсіонера, що хворіє на туберкульоз, повністю згоріла хата. Його на своєму подвір’ї приютила у літній кухні чуйна сусідка Віра Колінчук.

«Пану Юрію потрібно все - від одягу та постелі, до мінімальних меблів та посуду… Трагедія погорільця ще й в тому, що він має двох синів.  Одному – 21 рік, проживає та працює у Вінниціькій області, а другому, старшому сину – 26 років. Він жив разом із батьком, ніде не працював та постійно пиячив, через таку одну п’янку і спалахнула батьківська хата, чоловік лишився прихистку. Важка доля – сам виховував синів, бо дружину лишили материнства, коли старшому сину було лише 5 років. Все життя сам. Про нього багато хорошого розповідає сусідка Віра Тимофіївна, яка доомагає йому після трагедії. Чоловік хворіє туберкульозом, щороку лікується. Пенсія становить 1048 гривень, її ні нащо не вистачає. Потребує допомоги небайдужих людей, буде радий будь-якій допомозі речами чи коштами», - йдеться у повідомленні.

Картка Укргазбанк 4026 3310 9109 3303

Контактний телефон Віри Тимофіївни: 097-725-98-61