Дитячі малюнки й аплікації, виконані третьокласниками Луцького НВК №9, обіцяють передати на cхід волонтери самооборони Майдану. Зворушливі роботи виконані з любов’ю і щирістю. Школярі адресують солдатам вдячність і віру в Мир. Діти сподіваються, скоро цей жах закінчиться і всі волиняни повернуться додому живими і неушкодженими, - пише ВОДТРК.

Щоб наші захисники на сході не відчували байдужості і зневіри, нам не можна опускати руки. Саме тому школярі з батьками продовжують приносити усе необхідне у холодну пору року для вояків АТО.

«Сподіваємося, що буде така тенденція, що інші школи підхоплять цю хвилю. Ми передаємо іншим школам таку своєрідну естафету, щоб вони також допомогли бійцям, які потребують допомоги», − розповіла голова батьківського комітету школи Анастасія Гребенюк.

Тиждень у 3-Д не вщухала робота з плетіння маскувальної сітки. Нею на війні, розповідають діти, військові накриватимуть намети та окопи. Для учнів це не перше завдання, в їх школі допомагали армії і минулого навчального року. На перервах до третьокласників долучалися учні всіх класів. Діти обіцяють і надалі не забувати про армію і всіляко підтримувати солдат.