У кримському місті Керч через відсутність електроенергії серед місцевих жителів починається справжня паніка, при якій вони змітають з полиць магазинів хлібобулочні вироби, а з заправних станцій – дизельне паливо і бензин.

Про таку новину повідомляє «Преса України».

А розповів про небувалий ажіотаж жителів Керчі, які масово скуповують в продуктових магазинах хліб та пальне на АЗС, один місцевий сайт, який в проукраїнських позиціях звинуватити при всьому бажанні просто неможливо.

«Керчани створили ажіотаж на бензин: приїжджають сім'ями, заправляють повні баки автомобілів і заливають всі наявні ємності. Ще вчора кількість запасеного ПММ здавалося адміністрації міста достатнім, але сьогодні вранці в резервуарах - лише залишки». – повідомляє одне керченське мережеве видання.

Інформацію про фактично вже паніку серед місцевого населення підтвердили і в міській окупаційній владі.

«У місті хлібно-бензиновий ажіотаж. Люди запасаються пальним, хоча особливої потреби в цьому немає. Забираючи більше, ніж можуть витратити, люди швидко вичерпують запаси», - коротко, але досить інформативно описав цю ситуацію в Керчі «заступник голови» міста Кириченко.