У Луцьку за державні кошти проведуть реконструкцію спортивного майданчика у  Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Згідно інформації у «Віснику державних закупівель», на такі роботи планують витрати 2,2 мільйона гривень.

Зокрема, ліцей вже провів відкриті торги для визначення переможця на реконструкцію прилеглого спортивного майданчика, який знаходиться за адресою вулиця Стрілецька,6.

Як йдеться в документах, на перемогу у торгах претендувало дві фірми: ТзОВ «Шинака-Україна», яке обіцяло виконати роботу за 2 283 826,93 гривень, та ТзОВ «Луцькспецбуд», яке, своєю чергою, зголосилось відремонтувати майданчик за 2 268 602,56 гривень.

Оскільки ТзОВ «Луцькспецбуд» запропонувало мешу ціну, то члени комітету конкурсних торгів визнали цю пропозицію більш вигідною. Термін виконання робіт, як зазначається в документах, з дати укладання договору до повного виконання сторонами взятих на себе зобов'язань.

Зауважимо, що на реконструкцію спортивного поля, згідно інформації у Віснику держзакупівель, планувалося витратити 2 300 000 гривень.

До слова, фірма «Луцькспецбуд» заснована Петром Пінкевичем і ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», основним власником якого є колишній член виконавчого комітету Луцької міської ради Віктор Чорнуха.