Локачинський районний суд засудив двох молодиків, які «під мухою» поцупили з подвір’я волинянина машину, а потім потрапили на ній у ДТП.

Зокрема, ще в липні цього року в с. Малий Окорськ двоє парубків, один з яких неповнолітній, попросили знайомого підвезти їх в Торчин. Але, той відмовився везти нетверезих хлопців. Ті ж, запримітивши поблизу будинку незамкнене авто «Chevrolet Aveo», потайки сіли в машину та рвонули з подвір’я. При цьому хвацькі угонщики так втікали, що не вписалися в ворота та добряче пошкрябали боки автомобіля.

Проте, довго кататись на викраденому авто горе-водіям не довелося, оскільки п’яні молодики злетіли у кювет та «пом’яли» машину.

У ході досудового розслідування злодії-невдахи зізналися у вчиненому злочині та щиро розкаялися. Потерпілий, своєю чергою, у суді зазначив, що злочином йому завдано значної майнової та моральної шкоди. А тому він просив стягнути з обвинувачених 40 000 гривень, потрачених на ремонт автомобіля та 7 тисяч моральної компенсації.

Беручи до уваги всі обставини справи, Локачинський районний суд постановив призначити обвинуваченим покарання у вигляді 5 років тюрми з іспитовим строком 2 роки, та стягнути з обвинувачених 38 тисяч гривень на ремонт машини, а також 5 тисяч гривень моральної шкоди.