У Луцькій міськраді «поділили» постійні комісії. Зокрема, кожного з депутатів закріпили за конкретною профільною комісією, також було обрано голів цих комісій. Про це стало відомо сьогодні, 26 листопада, під час засідання сесії Луцькради.

Зокрема, місця у комісіях міськради розділились таким чином:

Комісію з питань соціального захисту та охорони здоров’я та дитинства, освіти, науки, культури, мови очолить Алла Надточій від «Самопомочі».

Члени комісії: Майя Шостак, Анна Мовяк, Тетяна Янчук.

До комісії з питань генерального планування, будівництва та архітектури увійдуть Сергій Балицький, Костянтин Петрочук, Павло Бойко, Микола Яручик, Віктор Ящук.

Головою комісії було обрано Андрія Козюру від партії «Батьківщина».

Комісію з питань міжнародного співробітництва, молоді, спорту та туризму очолить Наталія Бунда від БПП.

Члени комісії: Андрій Авраменко, Олександр Лазука, Микола Собуцький.

Комісію з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту очолив Микола Федік від «Свободи».

До комісії також увійшли: Олександр Волинець, Юлія Дацюк, Артем Запотоцький, Ігор Поліщук.

Головою постійної комісії з питань бюджету та фінансів було обрано Павла Данильчука від «Народного контролю».

Разом з ним там працюватимуть Богдан Богонос, Сергій Була, Микола Дендібєрін, Олександр Кравченко, Андрій Покровський, Григорій Пустовіт, Борис Смаль, Тарас Шляхтич.

До комісії з питань комунального майна та приватизації увійшли Юрій Безпятко, Орися Залевська, Олександр Козлюк, Сергій Савчук.

Головою було обрано Миколу Лавринюка.

Комісію з питань земельних відносин та земельного кадастру очолить Євген Ткачук від БПП.

З ним працюватимуть Валерій Бондарук, Микола Романюк, Аркадій Соломатін, Микита Рабан.

Постійну комісію з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва очолить Петро Нестерук від БПП.

Члени комісії: Вікторія Побережна, Сергій Шкода.

До слова, під час сьогоднішньої сесі відбулися деякі зміни у постійних комісіях. Зокрема, представник від партії УКРОП Петро Бойко висловив бажання, щоб його включили в комісію ЖКГ. Оскільки, зі слів депутата, він єдиний представник від ОСББ у міськраді і тому знає найкраще їх проблеми та способи їх вирішення. Своє чергою депутат від партії УКРОП Ігор Поліщук запропонував провести деяку перестановку кадрів. Тому було вирішено, щоб до комісії з питань ЖКГ увійшов Петро Бойко, а його місце в комісії з питань торгівлі займе однопартієць Сергій Шкода.