У вівторок 24 листопада у дворі на пр. Соборності, 12, 14, 16 проводились роботи із заміни аварійної ділянки дворової водопровідної мережі. Реконструкцію водопроводу на замовлення Луцької міської ради здійснювала підрядна організація ТзОВ «Зеніт» - інформує прес-служба комунального підприємства.

Під контролем працівників КП «Луцькводоканал», підрядником замінено старий сталевий трубопровід та прокладено нову мережу водопроводу ПВХ діаметром 160 мм та довжиною 150 пог.метрів. Роботи проводились з припиненням водопостачання для мешканців 6-ти багатоквартирних будинків на пр.. Соборності. Теоретично припускалось завершити заміну до 19.00 год. та включити воду.

Однак через труднощі, які виникли під час роботи відновити водопостачання в запланований час не вдалося. У зв’язку з цим, роботи на аварійній ділянці тривали в безперервному режимі, не дивлячись на негоду та пізній час надворі. Для того, щоб якнайшвидше відновити подачу води, ремонтні бригади працювали безупинно в посиленому режимі з 7.00 год. 24 листопада до 05.30 год. ранку 25 листопада. Відповідно зранку мешканці прилеглої території були вже з водою.Жителям будинків буде зроблено перерахунок за період відсутності води згідно Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення.

Звичайно, подібних проблемних місць на луцьких водопровідно-каналізаційних мережах ще дуже багато. Однак ця ділянка уже не буде слабким місцем для КП «Луцькводоканал». Нова мережа не тільки дозволить на тривай час забути про проблеми із витоками у цьому районі, а й покращить якість водопостачання для мешканців прилеглої території.