По енергомосту Кубань-Керч вже надійшла електрику, заявляє влада Криму. Крим почав отримувати електрику по енергомосту з Краснодарського краю, повідомляє ТАСС з посиланням на першого віце-прем'єра республіки Михайла Шеремета.

«Ще про це ніхто не знає. По енергомосту Кубань-Керч вже надійшли перші 22 МВт. Успішно пройшло випробування вночі. І перші мегавати пішли на Керч. Це наш найвіддаленіший регіон. Його найскладніше було живити», - сказав Шеремет.

ОНОВЛЕНО

«Перший віце-прем'єр» Криму Михайло Шеремет спростував свої ж слова про початок подачі електроенергії з Кубані по енергомосту, повідомляє ТАСС. - 22 мегавати подала кримська ТЕЦ, яка запустила другий енергоблок. Тому поки ми видаємо бажане за дійсне. Тим не менш, роботи по будівництву енергомосту зараз знаходяться на завершальному етапі. Всі роботи ведуться у найжорстокішому графіку, цілодобово», - сказав він.

Нагадаємо, з 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, який прямує у Крим з продуктами і товарами. У ніч проти 22 листопада Херсонській області були підірвані опори ЛЕП, що постачають електрику в Крим.  Зараз постачання електроенергії на півострів повністю припинено.

Джерело: fakty.ictv.ua

Читайте також: I Волиняни вирушили на блокаду Криму. ФОТО