На Донеччині під час вживання спиртних напоїв виникла сварка, в результаті якої військовослужбовця задушили, а тіло викинули в колодязь. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Встановлено, що 53-річний військовослужбовець 19 листопада 2015 року самовільно залишив розташування своєї бригади, що дислокується у с. Красне Красноармійського району Донецької області. В цей же день військовослужбовець познайомився з місцевим мешканцем, який запросив його додому.

В подальшому, протягом кількох днів військовий проживав у свого нового знайомого разом з ним та його пасинком. Під час вживання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, в результаті якої військовослужбовця задушили, а тіло викинули у колодязь на території покинутого домоволодіння.

Повідомляється, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вбивства військового, а також можливих свідків злочину.