Сьогодні 27 листопада волонтери Волинського центру «Серце патріота» відправили черговий транш допомоги військовослужбовцям в зону проведення АТО.

Волонтери планують відвідати 44-ту артилерійську бригаду, яка дислокується у місті Сєверодонецьк Луганської області, 29 блокпост, 24 ОМБр у місті Горлівка, 14-ту ОМБр у місті Курахово Донецької області та 81-шу десантно-штурмову бригаду.

Благодійники везуть Військовим продукти харчування, консервацію, теплі речі, берці, запчастини до спец-автівок, медикаменти. Зокрема Волинська обласна регіональна парторганізація політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів - УКРОП» передає харчі, ліки від застуди і задній міст для військового позашляховика.

Представник «Волинської спілки ветеранів Афганістану» Валентин розповів, що найбільше допомоги Волинським військовим сьогодні буде передано з села Перемишль Волинської області. Голова Перемишльської сільської ради Надія Маселко організувала місцевих фермерів, які разом спромоглись зібрати цілий бус продуктів харчування.

Також вирішила допомогти солдатам домашньою консервацією та стравами мати одного з військових Ніна. Вона організувала збір допомоги в одній з місцевих церкв, та вмовила волонтерів Волинського центру «Серце патріота» заїхати з гостинцями до її сина, який служить у місті Красногорівка Донецької області.

Також солдати отримають листівки від дітей Ковельських садочків.