Грузинський легіонер «Волині» Александер Кобахідзе в матчі проти «Металурга» відмітився дублем. Після матчу Коба розповів клубній прес-службі про свої відчуття від поєдинку:

- Буває у футболі і таке – 9:1. Дуже молоді хлопці в Запоріжжі, багато помилялися. А ми практично всі моменти свої використовували. Так, дуже неприємний результат для суперника. Але в них молоді хороші хлопці ,в них хороше майбутнє.

- Віталій Володимирович сказав після гри із «Шахтарем», що мусите забити 10 голів. Виходить, що не виконали завдання?..

-  Ну, виходить, що ні (посміхається). Але головне, що виграли. Добре, що так багато забили, але найголовніше, що взяли три очки.

- Не шкода було суто по-футбольному молодих гравців «Металурга»?

- Якраз суто по-людськи трохи шкода. Але ж ви нас також зрозумійте – ми, футболісти, виходимо грати і забивати. Німеччина ж не припинила забивати бразильцям на чемпіонаті світу?

Ми робимо свою справу, виходимо і забиваємо.

- Від сьогодні ви вже тримаєте у думках гру із «Дніпром». Для багатьох футболістів «Волині» це буде дуже принциповий поєдинок?

- Ви маєте на увазі орендованих? Багато разів вже питалися про це. Але, якщо чесно, для мене особисто всі матчі важливі. Якоїсь особливої принциповості немає. Просто вийду і робитиму все, щоб досягнути позитивного результату.