Постійна комісія Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва розглянула питання про затвердження заступників Луцького міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

По суті питання доповів міський голова Микола Романюк. Він запропонував на розгляд комісії наступних кандидатів:

  • Тарас Яковлев. Перший заступник куруватиме житлово-комунальне господарство, муніципальну поліцію, містобудування, архітектуру, управління земельних ресурсів, архбудконтроь,  департамент економічної політики, управління міжнародного співробітництва.
  • Сергій Григоренко. Він буде займатись питаннями управління майна міської комунальної власності, туризмом, промоцією, соціальною політикою, розвитком підприємництва та реклами, транспортом і зв’язком.
  • Богдан Гончарук. Заступник опікуватиметься культурою, охороною здоров’я, освітою, відділом зв’язків з громадськістю, відділом у справах сім`ї та молоді  і організацією усіх культурних заходів у Луцьку.
  • Юрій Моклиця. Він завідуватиме службою у справах дітей, фізичною культурою та спортом, охороною праці, екологією, надзвичайними ситуаціями і цивільним захистом.
  • Юрій Вербич. Заступник займеться керівництвом загального відділу міської ради, відділу кадрів і нагород, архівного відділу, веденням держреєстру, обліком та звітністю, програмним забезпеченням, юридичними питаннями.

Комісія підтримала запропонованих кандидатів одноголосно.