Лучанину зробили зауваження через те, що він курить в будинку, а він у відповідь поранив ножем свого знайомого.

Інцидент мав місце ще в травні цього року. Тоді, п'яний чоловік зайшов вгості до своєї знайомої. Через кілька хвилин чоловік вирішив закурити, проте не вийшов на вулицю, а залишився в будинку.

Власниця помешкання зробила зауваження хулігану та почала видворяти його на вулицю. Проте він, замість того, аби спокійно вийти на двір, почав сперечатися з дівчиною.

Тоді, на захист своєї благовірної став хлопець дівчини, який також почав виганяти п'яного молодика з будинку. На це дебошир запропонував чоловіку відійти та поговорити «по-чоловічому». Молодики відійшли до хвіртки, проте за кілька хвилин господарка почула крики свого хлопця і кинулася до молодиків. Там вона побачила, що її кавалер тримається рукою за живіт, а зловмисник подався навтьоки. Молода жінка відразу ж повела свого хлопця до будинку та почала кричати, аби її друзі, з яким вона відпочивала, викликали «швидку».

Внаслідок удару, молодик отримав наскрізне поранення живота, жовчного міхура та печінки. Невдовзі кривдника затримали правоохоронці, тому незабаром кримінальне провадження відносно надійшло у Луцький міськрайонний суд.

В суді чоловік свідчив про те, що він дістав ножа з метою самозахисту, мовляв потерпілий разом зі своїми товаришами накинулися на нього. Проте така версія обвинуваченого була цілком спростована показами свідків та матеріалами кримінального провадження.

В результаті Луцький міськрайонний суд засудив чоловіка до 7,6 років позбавлення волі. Проте наразі підсудний оскаржив вирок суду в апеляційному порядку. Тож, чи вдасться йому довести свою невинуватість стане відомо згодом.