Мер Луцька Микола Романюк простить депутатів затвердити ще одного кандидата на посаду заступника міського голови. Про це стало відомо сьогодні 17 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Нагадаємо, на сесії депутати підтримали лише чотирьох з п’яти запропонованих Миколою Романюком кандидатур заступників мера. Відтак, мер Луцька пообіцяв, що знайде достойного кандидата, аби в нього було таки 5 заступників.

Так, на цю посаду претендує директор спеціалізованої школи №1 Андрій Киця. Якщо його підтримають, він опікуватиметься питаннями культури, охорони здоров’я, освіти, відділом зв’язків з громадськістю, відділом у справах сім’ї та молоді в Луцьку.

Андрій Киця зазначив, що сьогодні багато критикують старі кадри, але де ж взяти добре підготовлених нових людей. 

«Реформи - це не завжди добре. Реформа – це тоді, коли треба трохи перетерпіти. Когось критикують, когось підтримують, але наразі людям потрібні зміни» - сказав Андрій Киця.

Вислухавши предсталення кандидата двоє членів комісії проголосували «за», решта - утримались. Відтак, члени комісії не підтримали кандидатуру заступника Луцького мера. Проте, остаточне рішення ухвалюватимуть депутати під час чергової сесії Луцької міської ради.

Довідково:

Киця Андрій Іларіонович розпочав трудову діяльність у 1992 році вчителем англійської та німецької мов Луцької загальноосвітньої школи №14, яка згодом отримала статус гімназії. Працював заступником директора гімназії.
У 2003 році брав участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року» у номінації «Англійська мова» і став лауреатом конкурсу (II місце). Учитель вищої кваліфікаційної категорії, має звання «учитель-методист».

У 2006 році був призначений на посаду директора Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1.