Сьогодні 19 грудня на Театральній площі обласного центру Волині відбулось урочисте прийняття присяги поліцейськими Управління патрульної поліції міста Луцька. Урочистості відбулись за участю Луцького міського голови Миколи Романюка, голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, та заступник голови Національної поліції України почесного громадянина міста Луцька підполковника поліції Олександра Фацевича.

Текст присяги зачитав начальник патрульної поліції міста Луцька лейтенант поліції Антон Цюцюра.

Заступник голови Національної поліції України привітав поліцейських, та звернувся до лучан. Він розповів, що поліцейські, які склали присягу, вже сьогодні заступлять на патрулювання. Вони будуть захищати і допомагати лучанам. Натомісь Олександр Фацевич попросив людей підтримати нову поліцію і допомогти в роботі, адже це буде найкращою мотивацією в їх подальшій роботі.

Заступник голови Національної поліції України також звернувся до правоохоронців. Він сказав, що тепер нові поліцейські мають заслужити довіру лучан і гостей міста.

В коментарі журналістам Олександр Фацевич зазначив, що на даний момент в Україні вже є 6,5 тисяч поліцейських, але луцькі поліцейські, на даний момент, є найкращими випускниками, адже при їх підготовці були враховані деякі помилки допущені на початку реформи силових структур.

«Враховуючи, що Луцьк моє рідне місто, то і вимоги до луцької поліції в мене будуть особливі» - зауважив Олександр Фацевич.