Житель Любешівщини відлупцював свою матір, за те, що вона ображала його дружину.

Інцидент трапився у липні цього року. Тоді молода жінка зібралася прати одяг та поставила на плиту грітися дві каструлі з водою. За кілька хвилин, коли вода вже закипіла свекруха почала сваритися з невісткою, мовляв, чому вона не раціонально використовує газ. Жінка навіть намагалася облити невістку окропом, проте в цей час до будинку зайшов її син. Чоловік зробив зауваження своїй матері та вивів вагітну дружину на вулицю. Проте, свекруха пішла за ними, взяла поліно та жбурнула ним в невістку.

Тут вже чоловік не стерпів та кинувся до матері. Він повалив її на землю та кілька разів копнув у спину. Після інциденту потерпіла встала та пішла в село, а подружня пара далі господарювала в дворі.

Проте наступного дня свекруха звернулася в лікарню, де медики виявили, що внаслідок удару вона отримала сильні забої внутрішніх органів та розрив селезінки. Відтак, проти чоловіка відкрили кримінальне провадження.

В суді він щиро просив пробачення у своєї мами та переконував, що зробив це все на емоціях і тепер дуже шкодує про це.

Зрештою, вироком Любешівського районного суду молодика засудили до 5 років позбавлення волі, але з дворічним іспитовим терміном.