В липні двоє чоловіків, будучи напідпитку, намагалися проникнути в чужий будинок, проте були настільки п'яні, що розтрощили двір, а потім спокійно сіли пити пиво просто на подвір'ї.

Хуліганів помітив родич власників будинку, який через вікно побачив, що на землю впав вазон з альтанки. Через кілька хвилин приїхав йогог син, тож вони разом вирішили подивитися, що коїться в дворі їхнього родича. Проте коли люди прийшли, то побачили двох п'яних чоловіків, які розбили металопластикове вікно, скинули три вазони з альтанки, а самі продовжують в ній сидіти та пити пиво.

Чоловіки зробили зауваження п'яничкам, проте вони, замість того, аби піти з місця інциденту, навпаки почали дебоширити ще більше. Так, один з хуліганів розбив скляну пляшку з-під пива, та поранив нею молодого хлопця. Невдовзі на місце події таки приїхала господарка будинку, яка й викликала правоохоронців.

Проти зловмисників відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство, а справу передали на розгляд до Володимир-Волинського міського суду. На слуханні хулігани цілком визнали свою вину та навіть щиро розкаялися, проте це не дало їм можливості уникнути покарання.

Відтак, вироком суду зловмисників засудили до 5 та 4.5 років позбавлення волі проте з трирічним іспитовим терміном.