На Волині сімейне чаркування двох синів з батьком закінчилося кривавою різаниною. Один з синів вдарив батька сокирою по голові, а той в свою чергу, порнув ножем синові в живіт.

23 жовтня 2015 року батько відпочивав з синами в себе вдома. Усі троє «скинулись» на пляшку, однак поки батько з один сином пішов до магазину за випивкою, другий син заснув.

Коли чоловіки повернулися, то не стали будити родича, а продовжили пиячити без нього. Однак, через кілька хвилин п’яний чоловік прокинувся та влаштував скандал, мовляв, чому його не запросили до столу. Потім в хід пішли й кулаки, і лише згодом, коли вир емоцій вщух, родичі втрьох сіли вечеряти.

Проте ображеного чоловіка, вочевидь, не полишало почуття справедливості, а тому він вирішив трохи налякати та провчити свого батька. Так, він приніс в будинок сокиру та з вимогою повернути йому або гроші, або пійло - вдарив свого батька по голові. Внаслідок цього чоловік отримав колото-різану рану і таки добряче злякався, адже побоюючись, що син вдарить його сокирою вдруге - взявся за ніж. Старий миттю повернувся та встромив кухонного ножа синові в живіт.

В результаті молодик отримав наскрізне пошкодження кишківника з подальшим розвитком перитоніту. Зрештою, пораненого госпіталізували та негайно прооперували, а його батька забрали до відділу поліції, де відкрили проти нього кримінальне провадження.

Щоправда, до суду справа надійшла з угодою про примирення, яку родичі уклали між собою.

В судовому засіданні обоє заявили, що вже пробачили один одного і жодних претензій не мають.

Відтак, Маневицький районний суд за ножове поранення сина присудив батьку всього 200 годин громадських робіт.