У селі Війниця, Локачинського району «Fiat Scudo» з людьми «злетів» у кювет. Про це у мережі повідомив користувач під ніком «Vect0r».

Чоловік зазначає, що через слизьку дорогу просто на ходу перевернулася автівка. Серед пасажирів була жінка та двоє діток - орієнтовно 7-ми та чотирьох років. 

«В п'ятницю десь після 15 години на дорозі каток був. Давно так не їздив. З Володимира вертався на Луцьк -  у Війниці «Скудо», ну прямо перед мною ліг на бік, ще колеса крутились. Я зупинився ну і ще десь три машини зупинились, то як раз пасажирів виймали-ловили. Слава Богу всі цілі-здорові, жінка то злякалась, не могла заспокоїтись та й дівчинка (років 7) плакала, казала вдарилась рукою трішки, а малого вийняли років 4, то певно, й не зрозумів що сталось навіть, тримався молодцем» - пише він.

За словами користувача, на щастя постраждалі у ДТП відбулися легким переляком.

«Посадили в теплу машину їх, а самі перевернули Скудіка на колеса та намагались витягнути його на дорогу (ричага вирвало - колесо в інший бік) мій трос порвали, але добре потім зупинили чоловіка на Соренто, то допоміг витягнув. Головне що, люди не ушкоджені, а залізо то таке. Будьте обережні в таку негоду» - резюмує дописувач.