На дорозі Київ-Ковель-Держкордон водій зазівався та спричинив ДТП з постраждалим.

Пригода сталася ще у липні 2015 року в Ковелі на перехресті вулиць Варшавської та Володимирської. Близько 20:00 волинянин, керуючи автобусом «МАN», втратив пильність, що й призвело до ДТП. Запримітивши на дорозі велосипедиста, який перетинав дорогу, водій не вчасно зреагував та не загальмував. Така безвідповідальність шофера й спричинила ДТП, у якій постраждав неповнолітній велосипедист.

Внаслідок автопригоди дитина отримала численні травми у вигляді закритої черепно-мозкової травми з переломом кісток, забій головного мозку та забої голови, плеча та ніг.

Проти горе-водія відкрили кримінальне провадження. В суді порушник повністю визнав свою вину та зізнався, що дійсно проявив неуважність, порушив правила ПДР, що й призвело до автопригоди . У скоєному щиро розкаявся та просив суворо його не карати.

В ході розслідування обвинувачений добровільно відшкодував потерпілому заподіяну шкоду в повному обсязі.

Врахувавши, що порушник цілком визнав свою вину, щиро розкаявся, відшкодував завдані збитки – Ковельський міськрайонний суд засудив винуватця ДТП до 3 років позбавлення волі з річним іспитовим терміном.