На Любешівщині святкування дня народження закінчилось побоїщем, при якому іменинник заробив собі кримінал.

Так у ніч з 1 на 2 березня минулого року компанія чоловіків святкувала день народження свого товариша у нього вдома. Посеред ночі до них приєднався ще один чоловік, який на той час вже був напідпитку.

В ході застілля закінчилася випивка, відтак новоприбулий гість запропонував придбати у нього за 100 гривень болгарку, а він за ці гроші пообіцяв дістати ще самогону. Іменинник погодився придбати інструмент і спершу дав 30 гривень. П’яний «бізнесмен» пішов по пляшку, а коли повернувся то почав вимагати решту 70 гривень.

Однак у відповідь на це замість коштів отримав кілька ударів, від яких одразу впав на підлогу. Проте й це не спинило хулігана і він схопив дерев’яний стілець та продовжив бити односельчанина.

Після бійки потерпілий пішов додому спати, однак там йому стало зле, а тому його дружина викликала «швидку». З численними забоями та переломом ребер чоловіка госпіталізували, а до дебошира невдовзі прийшли правоохоронці.

Проти іменинника-задираки відкрили кримінальне провадження, яке згодом розглядав Любешівський районний суд.

В суді чоловік своєї вини у скоєному не визнав  та заявив, що всі протоколи підписував під тиском правоохоронців. Однак товариші обвинуваченого, з якими він випивав того вечора, свідчили проти нього.

Відтак хулігана засудили до 2 років обмеження волі. Не погоджуючись із вироком суду обвинувачений подав апеляційну скаргу, однак її розгляд сьогодні не відбувся, позаяк захисник підсудного не з’явилася на судове засідання.