Житель міста Ківерці скоїв у Луцьку низку грабежів, за що найближчі 6 років проведе в тюрмі. Це вже 4 вирок на рахунку зловмисника.

В червні минулого року Ківерцівський районний суд встановив над зловмисником адміністративний нагляд у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці. Однак, після цього чоловік не те, що не дотримувався нагляду, а взагалі переїхав до своєї сестри в місто Луцьк, де в подальшому скоїв низку грабежів.

Здебільшого жертвами грабіжника-рецидивіста були жінки, мами з дітьми або молоді дівчата.

Так, 27 серпня зловмисник йшов по мосту, що з’єднує проспекти Соборності та Перемоги та запримітив молоду дівчину, яка прямувала йому назустріч. Чоловік підійшов до своєї жертви та різко зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном у вигляді Божої Матері, вартістю 6 639 гривень.

31 серпня зранку на зупинці, що поблизу Луцької міської клінічної лікарні грабіжник напав на жінку і також вкрав в неї золотий ланцюжок, вартістю 5 274 гривні.

Через тиждень зловмисник знову скоїв напад на мосту від просп. Соборності. Крім того, грабіжнику інкримінували ще кілька епізодів біля ЗОШ №23, супермаркету, що на просп. Відродження та в дворі будинку по вул. Козакова. По всіх епізодах чоловік визнав себе винним, хоча й відмовився давати покази в суді. Всі потерпілі під час розгляду справи вказували, що саме обвинувачений пограбував їх.

Відтак, Луцький міськрайонний суд засудив рецидивіста до 5 років позбавлення волі, а враховуючи не відбутий термін за попередній злочин, остаточно чоловік проведе в тюрмі найближчі 6 років.