Нововолинський міський суд засудив злочинця, який пошарпав та покусав міліціонера.

Пригода трапилася ще на початку квітня 2015 року в Нововолинську. Місцевий дільничний інспектор, здійснюючи обхід території, запримітив на одній з вулиць міста підозрілого чоловіка. Впізнавши рецидивіста, який перебував у розшуку з 2014 року, дільничний почав вимагати чоловіка пройти з ним у Нововолинський MB УМВС.

Злочинець же проігнорував вимогу правоохоронця та кинувся навтьоки. Проте, цього разу, довго бігти втікачеві не довелося, бо міліціонер наздогнав його та почав заламувати руки. Розлючений зловмисник, своєю чергою, накинувся на інспектора та давай його шарпати за форму, вириватися та кусати за руки.

Згідно з висновком судово-медичного експерта, своїми діями підозрюваний завдав потерпілому легких тілесних ушкоджень.

У ході досудового розслідування обвинувачений цілком визнав свою вину, щиро розкаявся та активно сприяв у розкритті злочину.

Взявши до уваги всі обставини справи, Нововолинський міський суд присудив обвинуваченому за опір та напад на правоохоронця 2 роки в’язниці.

Але враховуючи, що рецидивіст звільнений умовно-достроково і втік з-під домашнього арешту, суд присудив йому 6 років та 2 місяці за ґратами.