Учора, 26 січня, вранці на автодорозі «Львів-Луцьк» поблизу села Сільце Горохівського району вантажівка «Hyundai» врізалась у дерево. Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Постраждали водій та пасажир. Автопригода трапилася вранці близько 9 години. Вантажівка «Hyundai», за кермом якої перебував 41-річний житель Львівської області, на швидкості врізалась у придорожнє дерево. Ймовірно, водій не впорався з керуванням.

Внаслідок ДТП водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення Горохівської центральної лікарні. У нього діагностували закриті переломи лівого стегна та лівої великогомілкової кістки. Пасажир вантажівки, 42-річний львів’янин, також отримав тілесні ушкодження. Однак, чоловік після огляду медиків від госпіталізації відмовився. Від удару кабіна вантажівки перетворилася на купу брухту. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

До слова, чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №1 м.Луцька на вулиці Рівненській, а їх колеги з  Державної пожежно-рятувальної частини №9 м.Горохова в с.Сільце за допомоги спеціального інструменту забезпечили деблокування водіїв з автомобілів, які потрапили в ДТП і могли самостійно залишити свої транспортні засоби - зазначають волинські надзвичайники.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, що минулої суботи, на вулиці Глушець в обласному центрі 34-річний житель Луцького району на автомобілі «Mercedes-Benz Viто» також врізався в дерево. Від отриманих травм водій загинув на місці пригоди