Локачинський районний суд засудив жінку, яка встромила ніж у живіт власному чоловіку. Надзвичайна подія трапилась ще у листопаді минулого року у селі Конюхи Локачинського району, проте Феміда лише зараз винесла вирок зловмисниці.

Як стало відомо у ході досудового розслідування, одного ранку, перебуваючи у літній кухні, між чоловіком та дружиною спалахнула суперечка. Жінка, відчуваючи, що перевага фізичної сили не на її боці, схопилася за ножа, як за більш дієвий аргумент, та намагалася ним налякати чоловіка. Але у розпал пристрастей, не контролюючи себе, дружина двічі штрикнула опонента ножем у живіт. Прийшовши до тями, зловмисниця злякалась свого вчинку та повела пораненого до медсестри, яка направила його до лікарні.

Як підтвердив висновок експертизи, постраждалому були нанесені два проникаючі ножові поранення черевної порожнини з пошкодженням печінки, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Проте у суді постраждалий став на захист дружини та просив її суворо не карати.

Локачинський районний суд, беручи до уваги всі обставини справи, а також те, що жінка щиро розкаялася та активно сприяла розкриттю злочину, присудив обвинуваченій п’ять років позбавлення волі, замінивши на іспитовий строк тривалістю два роки.