У ці зимові дні працівники державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» проводять роботи з очищення (прорубування) трас від лісової рослиснності під будівництво нових лісових доріг. На нинішній рік на території держлісгоспу заплановано прокласти близько 7 кілометрів лісодоріг. З них щебеневих — понад 3 кілометри, - повідомляє прес-служба Волинського лісництва.

Не зважаючи на зимову погоду, вищезазначені роботи нині тривають на території Добренського лісництва. Для цих цілей задіюється потужна спеціалізована техніка місцевого підприємства ДОФ «Арбо». — У даному випадку буде продовжена лісова дорога, частина якої була збудована минулого року, — ділиться планами головний лісничий ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» Василь Фіц. — Новий лісовий шлях з’єднуватиме села Камінь-Каширського району — Видричі, Адамівку та Теклино.

Вцілому розвиток лісотранспортної мережі є одним з пріоритетних напрямків роботи обласного управління лісового та мисливського господарства. Зокрема на 2015 рік було заплановано збудувати та відремонтувати 102 км лісових доріг, в тому числі 45 км — збудувати земляного полотна та 57 км — відремонтувати й відновити. Крім того, було заплановано облаштувати дорожнім покриттям 53 км, з них доріг зі щебеневим покриттям – 16 км. У підсумку варто зазначити, що всі заплановані показники по облуправлінню виконані. Вартість будівництва склала понад 9 млн. грн. Вартість проектно-вишукуваних робіт – біля 500 тисяч гривень