В Одесі готується силове захоплення ринку «7 кілометр» через спір між новими та старими керівниками ринку. Про це заявили в ВК ГУНП в Одеській області.

«Вчора, 30 січня, до поліції надійшло повідомлення про те, що готується силове захоплення ринку «7-км» в Одесі, де виник спір між новими та старими керівниками ринку. Працівники поліції прибули на місце, аби не допустити правопорушень та забезпечити охорону громадського порядку», – йдеться в повідомленні.

Одеські правоохоронці пообіцяли зробити все необхідне, щоб мешканці міста та гості почували себе у безпеці.

«Закон один для всіх. Люди, які вчинять протиправні дії, нестимуть відповідальність, передбачену законодавством України. Ніякого силового захоплення  ринку та порушень публічного порядку не буде. У нас  достатньо резерву, аби не допустити будь-яких правопорушень з обох сторін», - запевнив т.в.о. начальника головного управління Національної поліції Гіоргі Лорткіпанідзе.

Нагадаємо, в Одесі рейдери запланували провести силове захоплення ринку «7 кілометр», який хочуть реалізувати за допомогою бійців місцевої «Самооборони» і понад півсотні «тітушок» із різних регіонів країни. Про чергову рейдерську атаку керівництву ринку стало відомо від доброзичливців, які зацікавлені у подальшій роботі підприємства.