Уродженець с. Руда, Турійського району, будучи «під мухою», накинувся з ножем на свого вітчима. Коли ж до будинку приїхали правоохоронці, то чоловік не вгамувався, а навпаки взявся погрожувати одному з поліцейських та розмахувати перед ним ножем. За свою поведінку зловмисник відповідав в суді.

Інцидент трапився на початку жовтня минулого року. Тоді п’яний чоловік хазяйнував на подвір’ї та почав сперчатися зі своїм вітчимом. Здавалося б, посварилися та й годі, однак селянин схопив ножа та почав розмахувати ним перед своїм вітчимом. Таким чином, чоловік двічі вдарив свого родича ножем по руці.

Коли ж очевидці скандалу викликали наряд поліції, то дебошир почав погрожувати правоохоронцю, який намагався його заспокоїти.

Зрештою, дебошира таки втихомирили та забрали до відділку поліції. Разом з тим, під час огляду місця проживання хулігана правоохоронці знайшли та вилучили 13 патронів, 4 з яких були холостими.

Як під час слідства, так і в суді, чоловік переконував, що патрони він колись знайшов у поїзді.

Зрештою, Турійський районний суд визнав чоловіка винним та засудив його до 3 років позбавлення волі, проте з 2-річним випробувальним терміном.