У підвальному приміщенні багатоповерхівки на вулиці Заводській у райцентрі Ковель поліцейські виявили та вилучили у двох молодих людей саморобний пристрій для куріння наркотичних засобів та насіння коноплі - інформує прес-служба волинської поліції. 

Під час несення служби в поле зору інспекторів поліції потрапило двоє молодих людей. У підвальному приміщені багатоповерхівки в 19-річного та 20-річного місцевих мешканців правоохоронці виявили саморобний пристрій для куріння та близько 10г зерен коноплі.

Вилучене поліцейські направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у вівторок 2 лютого у Володимирі-Волинському працівники поліції під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 34-річного місцевого мешканця виявили та вилучили 15 г марихуани, насіння коноплі, два згортки з частинками таблеток білого кольору та майже сотню використаних медичних шприців.