Охоронець зерно-сушильного комплексу сільськогосподарського підприємства помітив невідомого чоловіка. Сторож накинувся на незнайомця з кулаками та стусанами викинув з приміщення складу. Однак потім виявилося, що непроханим гостем на складі був місцевий житель, який перебрав з алкоголем і випадково забрів на підприємство.

Події відбувалися 24 серпня 2015 року, тобто в День Незалежності, в селі Пісочне Ковельського району. Того вечора охоронець місцевого сільськогосподарського підприємства вирішив зробити обхід території, аби переконатися в тому, що на підприємстві все в порядку. Однак зайшовши до приміщення зерно-сушильного комплексу охоронець помітив невідомого чоловіка. Вочевидь, у сторожа далися взнаки професійні навики, і він без зайвих розмов взявся витурювати непроханого гостя з приміщення. При цьому охоронець не шкодував для чолов’яги ні копняків, ні стусанів. Відтак сторож зламав зайді кілька ребер.

Як розповів пізніше сам потерпілий того вечора він святкував іменини свого зятя і початок обжинків та хильнув зайвого. Тому й забрів в приміщення складу де просто приліг і заснув. Прокинувся чоловік від криків та стусанів. Селянин намагався було пояснити сторожу підприємства, що він випадково зайшов на територію складу і заснув там, однак сторож його не слухав.

Уже на ранок чоловік відчув сильний біль у грудях і пішов в лікарню. Після огляду медики прийняли рішення про негайну госпіталізацію пацієнта. А вже пізніше чоловік звернувся із заявою в міліцію.

Проти сторожа відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

В суді він пояснив, що коли зайшов на склад і побачив там сторонню людину, то одразу подумав, що це злодій.

Однак суд таки призначив чоловіку покарання. Згідно вироку Ковельського міськрайонного суду чоловіка засудили до 5 років позбавлення волі, але з дворічним іспитовим терміном.