Суперечки щодо правильності паркування автівок на стихійному авторинку Луцька вирішують за допомогою працівників патрульної поліції.

Попередити про порушення правил благоустрою та парковки підприємців, які продають автівки на стихійному авторинку на розі вулиць Карбишева та Єршова у Луцьку представники міської влади вирішили 4 лютого - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

На території стихійного авторинку працюють правоохоронці, які попереджають підприємців про порушення правил паркування. Як пояснюють працівники патрульної поліції, вони прибули на виклик щодо порушення правил парковки. Автівки, мовляв, припарковані на зеленій зоні. Підприємці обурені такими претензіями та стверджують, що намагаються навести лад на території.

Як пояснив директор КП «Автопарксервіс» Олександр Мартинюк, підприємців вирішили попередити про порушення правил благоустрою та правил парковки спільно з працівниками патрульної поліції. Наразі здійснюють заходи попередження, не штрафуючи продавців автівок. Нарікають на повисмикувані стовпчики, понищений тротуар тощо.

Своєю чергою, підприємці зауважують, що з протилежного боку дороги автомобілі також паркують на території зеленої зони за гроші, які не потрапляють у міський бюджет. Натомість на тій ділянці працівники поліції не мають претензій до продавців.