Кабінет міністрів України призначив Ганну Вронскую тимчасово виконуючим обов'язки міністра екології та природних ресурсів. Про це йдеться в розпорядженні від 3 лютого 2016 № 60-р.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку міністра екології та природних ресурсів України, виконання обов'язків міністра на заступника міністра екології та природних ресурсів України з питань європейської інтеграції Вронскую Ганну Олександрівну», - йдеться в документі.

Нагадаємо, 27 січня 2016 р. за результатами розслідування за фактом спроби викрасти 550 мільйонів гривень коштів Кіотського протоколу Кабмін звільнив виконуючого обов'язки міністра екології та природних ресурсів України Сергія Курикіна, директора департаменту кліматичної політики міністерства Владислава Вежнина та директора ДП «Укрекоінвест» Олексія Коваля. Сам Курикін заявив, що сподівається на об'єктивне розслідування Національним антикорупційним бюро спроби розкрадання «кіотських грошей».

25 березня 2015 р. керівники Держнс Сергій Бочковський і Василь Стоєцький були затримані на засіданні Кабінету міністрів і вивезені з будівлі уряду для проведення слідчих дій. Їм інкримінують зловживання службовим становищем, вимагання хабарів у підлеглих, внесення неправдивих відомостей в офіційні документи, легалізацію коштів з використанням рахунків у закордонних банках. Того ж дня Кабмін звільнив їх з займаних посад.