Члени одного з луцьких ОСББ забили на сполох та звернулися до суду зі скаргою на дії колишнього голови правління. Після того, як рішенням загальних зборів членів об'єднання було вирішено переобрати голову правління – попередній керівник зник разом з документами.

Нині Луцький міськрайонний суд розглядає провадження за позовом членів ОСББ «Набережна 13а» до колишнього голови правління товариства Георгія Давидюка з вимогою зобов’язати вчинити дії. Виявляється, Георгій Давидюк, який окрім вищезгаданого ОСББ керує ще кількома об’єднаннями, свого часу наобіцяв мешканцям «золоті гори», однак нічого так і не зробив. Про це сьогодні перед судовим засіданням розповіла представник ОСББ Наталія Гончарук.

«Він нам пообіцяв золоті гори, а на ділі нічого не зробив. Тому в листопаді 2015 року ми вирішили переобрати голову правління та ревізійну комісію ОСББ. Новим головою правління нашого ОСББ став Володимир Іваницький, однак його попередник Георгій Давидюк і досі не хоче віддати нам документацію, печатки і взагалі він нас уникає», - пояснила представник позивача.

А тому люди підготували позов і тепер в судовому порядку вимагають зобов’язати Георгія Давидюка передати новому голові правління ОСББ «Набережна 13а» документи та печатки.

Свого часу ми вже писали, що Георгій Давидюк був чи не найбільшим монополістом на ринку об’єднань.

Разом з тим, були й випадки, коли Георгій Давидюк навпаки – звільнився з посади керівника ОСББ. Наприклад, як в ситуації з ОСББ «Собороний» де члени об’єднання за пів року головування Георгія Давидюка не побачили жодного звіту про використані кошти, а коли ініціювали ревізійну перевірку, то голова об’єднання заявив, що звільняється.

Зрештою, й сьогодні до суду пан Давидюк не прийшов, хоча й був повідомлений про час та місце розгляд судової справи.

Зважаючи на це, головуючий по справі суддя Андрій Олексюк відклав розгляд справи аж на березень, аби повторно викликати до суду відповідачів, а позивачів зобов’язав надати додаткові документи.