Як повідомлялося, в Луцьку сталася нічна аварія за участі захмелілого таксиста. Автопригода трапилася у ніч з 5 на 6 лютого.

На автозаправці в районі Київського Майдану патрульні помітили машину таксі, яка різко рушила з місця, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька у Фейсбук.

Поліцейські поїхали за водієм, на їхню вимогу зупинитись той поїхав ще швидше. Однак втекти вдалось недалеко. Перед мостом на вулиці Рівненській авто вдарилось у початок відбійника, його відкинуло вправо. Автівка марки «Ніссан» зазнав значнала механічних пошкоджень. Водію вдалося врятуватися від серйозних травм завдяки подушкам безпеки.

Перевірка правопорушника на пристрої драгер показала 1.16 проміле алкоголю. Він розповів, що випив на дні народженні і вже повертався додому. Горе-водій повністю визнав свою вину.

Чоловіка забрала швидка допомога, оскільки поскаржився на болі в спині й ногах.

Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння).

До слова, у ніч з 5 на 6 лютого в Луцьку трапилася ще одна аварія. Так, поблизу гіпермаркету «Там Там» легковик врізався у паркан на проспекті Соборності. Встановити, чи був водій у стані алкогольного сп’яніння не вдалося, бо він серйозно травмувався і його забрала швидка допомога.