У Коломиї член «Правого сектора» з необережності застрелив свого соратника.

Про це повідомляє канал 112 Україна.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Драгоманова, біля будівлі «Укрпошти». Один представник місцевого відділення «Правого сектора», розбираючи зброю, з необережності вистрілив в іншого.

21-річний Василь Лановий від отриманого вогнепального поранення помер на місці події.

Як відомо, затриманому підозрюваному близько 40 років.

За попередніми даними, мова йде про вбивство через необережне поводження зі зброєю.

Наразі слідство триває.

Нагадаємо, у ніч на 7 лютого екіпаж поліції Києва переслідував BMW, яке «літало» вулицями нічної столиці. Водій авто втікав від патрульних, а під час затримання почав стріляти у екіпаж. Поліцейські почали захищатись, внаслідок перестрілки винуватець події загинув.

Як заявила речник ГУ НП в Івано-Франківській області Мирослава Бедик, Поліція відкрила провадження проти члена «ПС» з Коломиї за статтею «умисне вбивство». Чоловіка, який нібито випадково застрелив свого соратника, утримуватимуть у СІЗО до закінчення слідства. 

Новину передає «Преса України».

За повідомленням поліції, загиблий отримав не сумісну з життям травму.

«Інцидент стався 6-го лютого близько 16:00. 38-річний житель Снятівщини, перебуваючи в офісному приміщенні Коломийського осередку «Правого сектора», здійснив постріл у напрямку 21-річного потерпілого, який отримав вогнепальне поранення голови, несумісне з життям. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу судом утримання під вартою», - сказала Бедик.