У неділю, 7 лютого, Ківерцівщина провела в останню земну дорогу мешканця села Лички – військовослужбовця-контрактника, учасника антитерористичної операції – Олександра Бондара. Сержант 24 механізованої бригади Бондар Олександр Вікторович помер від зупинки серця перебуваючи на навчальних зборах на Яворівському полігоні, - повідомляє Ківерцівський інформаційний портал.

На похорон зібралися більше тисячі людей: друзі, знайомі, односельці, представники волонтерських організацій, прото небайдужі громадяни. Приїхали і побратими бійця із інших областей.

Прощалися з Героєм у його батьківській хаті. Свої співчуття рідним і близьким військового висловили голова райдержадміністрації Валерій Ткачук, голова районної ради Григорій Недопад, які, разом із мешканцями Ківерцівщини, взяли участь у траурній процесії.

Обряд відспівування провів благочинний Ківерцівського округу, митрофорний протоієрей отець Іоан Семенюк у співслужінні священиків УПЦ КП.

Побратими несли труну товариша на руках. Поховали героя з військовими почестями на сільському кладовищі. На прощання пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню пам’ять про славного воїна, нашого земляка Олександра Бондара…
У мирному житті був добрим та щирим, доброзичливим та готовим підставити плече кожному, хто потребував його допомоги. Олександр любив життя і багато хотів встигнути але передчасна смерть його обірвала, не давши здійснитися молодим мріям. 

Біографічна довідка: Народився Олександр Бондар 29 березня 1992 року в с. Лички Ківерцівського району Волинської області, українець. Закінчив Тростянецьку ЗОШ І- ІІІ ст.. У Збройних силах України з листопада 2013 року.