На сесії Володимир – Волинської міської ради, яка відбудеться 10 лютого 2016 року депутати можуть дозволити сину мера Руслану Саганюку будувати багатоповерховий будинок поруч з валами древнього городища. Про це пише Волинь:Світ.

Відповідно, до проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і передачу їх в користування на умовах оренди, у власність, щодо зміни цільового призначення земельної ділянки» депутатам пропонують затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення власної земельної ділянки з площею 512 кв. м. по вул. Соборній 9-С з будівництва та обслуговування стоянки на будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку Саганюку Руслану Петровичу.

Руслан Саганюк - старший син мера Володимира - Волинського Петра Саганюка.

Також даним проектом рішення пропонується затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Соборній 9 - Хомичу Андрію Анатолійовичу з будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд на будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

 

Варто зазначити, що Андрія Хомича у Володимирі називають «людиною Саганюка», а також пов’язують його прізвище з подіями відомого волинського сафарі.

Окрім цього проект рішення в його остаточній редакції не був опублікований на офіційному сайті Володимир – Волинської міської ради та був розданий депутатам лише за два дні до сесії.