Український півзахисник Анатолій Тимощук, який виступає за казахстанський «Кайрат» вважає, що він міг би працювати тренером в донецькому «Шахтарі». Про це повідомляє DolceSport - зазначає Преса України.

Анатолій Тимощук розповів, що він би хотів розпочати свою тренерську кар’єру у «Шахтарі». Він вважає, що це команда його душі, де працює один із найкращих тренерів світу Мірча Луческу.

«Як не сумно це визнавати, але якщо я не можу їй допомогти як гравець, готовий допомагати як тренер. Луческу - відмінний тренер, я працював з ним протягом п'яти років. Він у «Шахтарі» вже 12 років, я думаю, що краще за нього нікого не могло бути. Він виграв Кубок УЄФА, а також всілякі трофеї в Україні. Це кращий тренер, з яким я працював у моїй кар'єрі».

Тимощук виступав за донецький клуб із 1997 по 2007 рік. У «Шахтарі» він став капітаном і одним із улюбленців футбольних фанів.

Нагадаємо, що один із кращих півзахисників у історії українського футболу Анатолій Тимощук, який грав за пітерський «Зеніт», вирішив не продовжувати контракт із російським клубом. Натомість у липні 2015 року він підписав контракт з клубом «Кайрат». За цей клуб з міста Алмати, Тимощук виступатиме півтора року.